Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2023 Ağustos Ayı Hint Astrolojisi Aylık Burç Yorumlarım

2023 Ağustos ayına girerken, göksel hizalanmalar muazzam bir vaat ve canlılık zamanının habercisi! Kozmik Muhteşem Enerji, 28 Temmuz'da Yeni Ay ile başlıyor ve bizlere güven, cesaret ve sarsılmaz kararlılığın ilahi nimetlerini yağdırıyor ve seçtiğimiz yolda ilerlememiz için bize güç veriyor. Tutkularımızın gerçekleşmesi hemen ortaya çıkmasa da, bu dönemde çabalarımızın başarıya hazır olduğunu bilerek teselli bulabiliriz. Kozmik enerjiler uyumlu bir şekilde hizalanır ve bizi muhteşem bir dinlenme, eğlence, kutlamalar ve neşe çağına davet eder.

Ağustos 2023'te Dolunay

12 Ağustos'ta Dolunay Başak burcunu aydınlatırken, karşı konulamaz bir dürtü içimizde harekete geçecek ve bizi uygunluk zincirlerinden kurtulmaya, engelleri aşmaya ve her şeyden önce her şeyi sorgulamaya zorlayacak. Su yüzüne çıkabilecek bir adaletsizlik biçimine hazır olalım.

23 Ağustos'tan 14 Eylül 2023'e kadar kozmik enerjiler değişirken ve Merkür geri hareketine başlarken, yaşamlarımızda bir göksel etki dalgası dalgalanır. Bu esrarengiz dönemde iletişimi, seyahati, teknolojiyi ve karar vermeyi etkileyebilecek kozmik bir fesat dokunuşuna hazırlıklı olun.

2023'te geri giden Merkür'ün eterik fenomeni göksel sahneyi süslerken, etkisini farklı derecelerde etkiyle Zodyak burçları üzerinde yapar. On iki kozmik takımyıldız arasında, dünya işaretleri Boğa, Başak ve Oğlak kendilerini ön planda bulacak ve bu dönemde en güçlü etkileri yaşayacaklar.

Güzelliğin ve aşkın göksel vücut bulmuş hali Venüs, 7 Temmuz'da maksimum parlaklığına ve en büyük aydınlanma boyutuna ulaşacak. Bu olay, Venüs'ün akşam gökyüzünde görünürlüğünün zirvesini ifade ediyor ve ışıltılı ihtişamıyla gözlemcileri büyülüyor.

Ağustos 2023'te Venüs Aslan'da cazimi. Bu en büyük aydınlatma dönemini takiben, Venüs 13 Ağustos 2023'te alt kavuşum olarak bilinen astronomik bir fenomene girene kadar yaklaşık bir ay geçecek. Bu olay sırasında Venüs, Dünya'daki bakış açımızdan Güneş'le hizalanıyor, akşam gökyüzündeki konumundan sabah gökyüzünde ortaya çıkışına geçiş.

Venüs bu göksel yolculuğa çıkarken, göksel tezahüründe bir değişikliğin habercisi olarak akşam gökyüzündeki belirgin varlığına veda eder. Daha sonra, Venüs sabah gökyüzünde zarif bir şekilde yeniden belirerek şafağı parlak ışıltısıyla aydınlatır.

Koç Burcu

Para, elinizde çok şey varken bir kenara atmak kolaydır, ama yokken her şeyin mahvolmasıdır. Ağustos, hayatın finansal yönünün her zamankinden daha önemli olacağı ve bazı zor kararlar alınması gerekeceği birkaç ayın başlangıcını işaret ediyor. Bu, özellikle istihdam açısından, şansın yanınızda olmayacağı anlamına gelmez, ancak size en yakın olanlar da destekleyici olmaktan daha fazlası olmalıdır. Ancak, muhtemelen daha önce ele aldığınızı düşündüğünüz eski zemini biriktirmek ve gözden geçirmek için spekülasyon yapmanız gerekecek…

Konuşmadan önce düşün. Kişisel işinizi yayınlamak zorunda değilsiniz. Bunu bir düşünün, özellikle ayın 9'u, 18'i ve 27'si. Bilge bir hanımefendi bir keresinde bana, işlerimin tamamını insanlara asla söylemememi, çünkü bazı şeylerin söylenmemesi daha iyidir. İnsanlar genellikle kişisel sırlarını veya özlemlerini bir yakınlarıyla paylaşırlar ve ilişki sona erdiğinde onlara karşı kullanılırlar. Bu, burnunuzu taşlama taşında tutmanız ve elbette mizah anlayışınızı korumanız gereken bir ay. 8'inde, 17'sinde veya 26'sında, kendiniz için özel bir şey yapmayı planlayın. Sizi daha iyi bir ruh haline sokacaktır.

Boğa Burcu

Ağustos boyunca herkesin ilginize ihtiyacı var gibi görünüyor. Temelde rahat ve sevecen bir insansın, ama acele etmekten nefret ediyorsun ve işleri kendi yönteminle yapmayı seviyorsun. Meslektaşlarınızın, çocuklarınızın, ailenizin ve arkadaşlarınızın tüm sorunlarını çözmeyi çok isterken, dikkatinizi çekmeye değer kendi sorunlarınız, güçlükleriniz, şüpheleriniz ve güvensizlikleriniz de var. Bu duyguları göz ardı etmek sizi küstah ve küskün yapar, bu nedenle kendinize ayıracağınız zaman gerçekten önemliyse, en iyi fikir basit ve diplomatik bir şekilde bunu belirtmektir. Anka kuşu gibi dirilişe hazır olun.

Başkalarının davranışlarını kontrol edemeyeceğinizi unutmayın ve onların eksikliklerinin sizin sorununuz olmadığını kendinize hatırlatın. İnsanların sizin hakkınızda bir görüşe sahip olma hakkı vardır, ancak bu, aynı fikirde olduğunuz anlamına gelmez. Ayın 2'sinde, 11'inde, 20'sinde ve 25'inde, dikkatli olmazsanız gecikmeler ve kafa karışıklığı sizi bunaltmakla tehdit ediyor. Bu durumların 3'ünde, 12'sinde ve 21'inde geleceğine dair küçük ipuçlarınız olacak. Kendi getirdiğiniz sorunları yalnızca siz çözebileceğinizi unutmayın.

Düşüncelerinizi dinlerseniz, bu süre zarfında daha derin, daha ruhsal doğanıza ilişkin içgörüler sizin için mevcuttur. Ayın 5'i, 14'ü ve 23'ü civarında, temas kurduğunuz daha yaşlı ve daha bilge insanların sözlerine ve eylemlerine dikkat edin.

Onlardan yararlanırsanız, finansal varlıklarınızı artırma fırsatı olacaktır. 6'sında, 15'inde ve 24'ünde sabır gerekecek. Küçük sıkıntılar, ancak izin verirseniz sizi rahatsız eder. Sakin olun ve bazı küçük sorunların üstesinden gelmek için zaman tanıyın. Bu ay başkalarıyla, özellikle kadınlarla ortaklaşa çalışarak çok şey başarabilirsiniz.

İkizler Burcu

Gezegenler bazı güçlü ilişki gelişmelerine işaret ediyor. Özellikle ay ortasından itibaren, yaşamı gerçekten değiştiren bazı deneyimler yaşama olasılığınız vardır. Kendinizi ne kadar iyi anladığınıza, sizi neyin motive ettiğine ve gerçekten ne istediğinize bağlı olarak, önemli olanların sonunda ortaya çıkması konusunda büyük bir girdiniz var. Bu zamanı hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için kullanabilir veya küçük, sinsi, kıskanç, intikamcı ve kontrolcü davranarak zaferin ağzından yenilgiyi kapabilirsiniz. Seçim açık ama duygular söz konusu olduğunda mantıklı olmak her zaman kolay olmuyor...  Pek çok görev ve sorumluluk size ait olsa da, artık omuzlamanıza gerek olmayan bazı sorumluluklar da vardır. Neyin size ait olduğunu ve neyin olmadığını bilin ve orantısız miktarda yükü taşımayı reddedin. Ayın 9'unda, 18'inde ve 27'sinde, öğüt vermek isteseniz de kendi işinize bakın. Sorulana kadar bekleyin!

Ardından, özellikle dedikodu içeriyorsa, tüm hikayeye sahip olduğunuzdan emin olun. Evinizde uzun süredir ertelediğiniz şeylere dikkat edin. Özellikle 6'sında, 15'inde ve 24'ünde, muhtemelen yeni insanlarla tanışacaksınız ve bu da keyifli arkadaşlıklarla sonuçlanacak. Aklınızda çok fazla şey olduğu için, enerjiniz hızla dağılacak, bu nedenle muhtemelen elinizdeki konulara bilinçli bir şekilde konsantre olmanız gerekecek. Büyük baş ağrılarına yol açabilecek gereksiz karışıklığı önlemek için elinizden geleni yapın. 7'sinde, 16'sında ve 25'inde, daha genç olanlar ve ilgilenmeniz gereken sıradan işler sinirlerinizi bozabilir. Sadece sürün ve bitirin; yaptığına sevineceksin. Bu üç numaralı kişisel yılınız olan

İkizler için Ağustos Şanslı Sayıları: 14, 18, 23, 31, 36, 43

Yengeç Burcu

Bazı tavizlerin verilmesi kaçınılmazdır. Ev içi bir topraklamaya olan ihtiyacınız çok güçlü ve etrafınızda böylesine destekleyici bir ağ olmadan asla gerçekten tamamlanmış hissetmeyeceksiniz. İşleri yolunda tutmak için, ihtiyaçlarınızı öne sürmenin doğru olduğu zamanlar vardır ve tersine, daha uzlaşmacı olmanın ihtiyatlı olabileceği başka zamanlar da vardır. Kendi hedefleriniz şu anda beklenenden çok farklı görünse de, her iki konumu da açıklığa kavuşturmak ve ardından uygun bir uzlaşma aramak aslında ilerlemenin en iyi yoludur.  Yengeç, içe dönme ve kendini geliştirmeye odaklanma zamanı. Bu, öğrenmek, yaratıcılık ve forma girmek için mükemmel bir fırsattır. Kronik yorgunluk ve bağışıklık sistemi sorunları ortaya çıkabileceğinden, sağlığınıza dikkat ettiğinizden ve enerji seviyenizi yönettiğinizden emin olun. Duygusal olarak, özel biri dikkatlerini çektiği için bekarlar bir ziyafet içinde olabilir. Potansiyel partnerinizi korkutmamak için dikkatli ve sabırlı davrandığınızdan emin olun.

Mali olarak, ortak finansman ve mülkiyet konularını halletmek için biraz daha çaba göstermeniz gerekebilir. Daha fazla zamana ihtiyacınız varsa uzman tavsiyesi almayı düşünün. İster seyahat, ister yeni ilişkiler yoluyla olsun, profesyonel fırsatlar da önünüze gelebilir.

Şanslı Sayılar: 7, 14, 21, 23, 29, 30

Aslan Burcu

Ağustos hizalamalarının merkezinde olmak kesinlikle kıskanılacak bir konum olmasa da, ilgi odağı olmayı seviyorsunuz. Sanki hiçbir şey kutsal değil ve aklınıza gelebilecek her şey bir değişikliğe ihtiyaç duyuyormuş gibi. Bu, her zaman olmasını umduğunuz türden neşeli, yaşamı onaylayan bir dönüşüm değil, en azından yakın gelecekte zaten. Ancak bu, konuşmanın ucuz olmasına rağmen nihai olarak güvenmemiz gereken şeyin somut uygulama ve başarı olduğunun alçakgönüllü ve uzun süreli farkındalığından sonra, uzun ve yukarı doğru bir yolculuğun yavaş başlangıcıdır. HAZIR Olun!  Ayrıca uzun vadeli ortaklıkların veya yaratıcı işbirliğinin temelini atmak için mükemmel bir fırsat olabilir. Olumsuz finansal sonuçlardan kaçınmak için evrak işlerinize dikkat edin. Ayın ikinci yarısında borçlarınızı temizlemeniz, hataları düzeltmeniz ve bazı işleri yeniden yapmanız gerekebilir. Son olarak, fiziksel sağlığınıza dikkat edin ve ortaya çıkabilecek hiçbir semptomu ihmal etmeyin. Egzersizin tonda ve enerji dolu hissetmenize yardımcı olabileceğini unutmayın.

Bu ay Aslan için şanslı sayılar: 2, 9, 11, 28, 40, 41

Başak Burcu

Barışı sağlamak nadir bir hediyedir. Başkalarına yardım etmek gerçekten takdire şayan. Uyum harika bir şeydir, ancak yalnızca içinizi kemiren ve gerçekten söylenmesi çok daha iyi olacak birçok başka şeye sessiz kalarak sürdürülürse değil. Şu anda umutsuzca çözülmesi gereken bazı stresli durumlar var, ancak bunların nasıl uzlaştırılabileceğini görmek zor, özellikle de bu kadar yakından dahil olduğunuzda. En iyisi için ne yapacağınızı bulmak için biraz zaman ayırmaya çalışın. En kısa ara bile çok daha net bir bakış açısı oluşturmaya yardımcı olacaktır. Edindiğiniz bilgiler hem profesyonel hem de kişisel yaşamınızda yardımcı olabileceğinden, öğreniminize veya çocuklarınızın eğitimine öncelik vermekten çekinmeyin. Kendinizi bitkin ve enerjisiz hissedebilirsiniz, ancak orada kalın. Şubat ortasında, finansal kazançlar ve başarılı yaratıcı fikirler şeklinde bazı sonuçlar görmeye başlayacaksınız.

Olumlu duygularla enerji seviyenizi yükseltmek ve genel sağlığınızı iyileştirmek için kültürel etkinliklere ve eğlence etkinliklerine katılmaya çalışın. Ağustos ayının son on günü, üstlerle etkileşimler, iş toplantıları, müzakereler ve hatta aşk ilişkileri için mükemmeldir.

Şanslı sayılar: 7, 15, 17, 19, 26, 34

Terazi Burcu

Siz Jüpiter'in nazik parıltısında biraz daha güneşlendikçe, hayat birçok yönden güzelce ilerliyor. Koşullarınızın baştan çıkarıcı doğası göz önüne alındığında, kendinizi harekete geçme olasılığına, rahat bir Terazi olarak genellikle beklediğinizden daha az eğilimli bulabilirsiniz. Bununla birlikte, küçük bir uygulama ile emrinizdeki tüm enerjilerden daha da fazlasını elde edebileceğiniz zaman bu utanç verici olacaktır. Hareket etmemize neden olan şeyin rahatsızlık olduğu teorisine göre, değişim için hoş bir itici güç sağlamaya yardımcı olacak olan ortaklıklarınız, ev meseleleriniz ve mali meselelerinizdir!  Ayın yoğun temposu, önceliklerinizi sıralamanızı zorlaştırabilir, bu nedenle, doğru yolda kalmanıza yardımcı olması için ayın başında net hedefler ve planlar belirlediğinizden emin olun. Ayın ikinci yarısında, her zamanki faaliyetlerinize ve sorumluluklarınıza odaklanmanıza izin vererek, işler sakinleşmeye başlamalıdır.

Bu dönem muhtemelen finans sektöründe başarı, ödüller ve olumlu eğilimler getirecektir. Artan gelir müzakerelere, seyahate, iletişime ve ilişkilere bağlı olabilir. Duygusal olarak, yeni tanıdıklar için fırsatlar olabilir, ancak bunlar muhtemelen gelip geçici aşklardır.

Şanslı sayılar: 10, 13, 30, 34, 41, 43

Akrep Burcu

Bugün, yarın ve hatta gelecek hafta olmayabilir. Duygularını gizleme ve kimseye hiçbir şey hakkında bir şey söylememe kapasiteni hepimiz biliyoruz. İstersen muhtemelen haftalarca nefes almadan gidebilirsin ve amaçlarına uygunsa kablo ve akü asidiyle yaşayabilirsin. Ama aynı zamanda duygularınızın gücüne de inanırsınız ve o yoğun an için her şeyinizi feda edersiniz. İlgilenmediğiniz bazı ilişki sorunları varsa, çok geçmeden her şeyin yoluna gireceğinden emin olabilirsiniz…   Ay sonuna kadar bir sonraki adımlarınız hakkında iyi bir fikriniz olmalı. Aile içinde gerginlikler veya endişeler olabilir ve evinize zarar gelebilir. Sorumluluktan kaçmanın çözüm olmadığını unutmayın ve her şeyi sağduyulu bir şekilde halletmeye çalışın.

Duygusal olarak, aşk adına karışık ilişkileri uzatmanın cazibesine dikkat edin. Gerçek aşk ve ilkel içgüdünün aynı şey olmadığını unutmayın. Ayın son haftasında yapıcı diyaloglar daha doğal gelebilir.

Ağustos 2023 uğurlu sayıları: 18, 19, 33, 35, 41, 43

Yay Burcu

“Ağustos sizin için kutlu olsun” un işaretidir. Yine de vücut organlarınızı göz önünde bulundurduğunuzda, sonunda muhtemelen durum neredeyse tam tersidir. Çoğu zaman güçlü bir sağlığın ve bir atın kıskanacağı dökme demir bir yapının tadını çıkarabilirsiniz, ancak hiç kimse yok edilemez değildir ve kondisyonunuz, ne kadar iyi hissettiğiniz ve enerji düzeyleriniz gibi diğer şeyleri etkiler. Kendinize gönüllü olarak daha fazla özen göstermezseniz, hayat bazen beklenmedik şekillerde cesaret verebilir. Şimdi bir şeyler yapın ve aracıyı devre dışı bırakın! Her konuda.  Kariyerinizde iş dönüşümleri, personel değişiklikleri veya üstesinden gelmeniz gereken yeni sorumluluklar olabilir. Ayın başı kaotik gelebilir. Yine de sonunda, her şeyin bir nedeni olduğu anlaşılacak ve hayatınıza bir düzen getirme fırsatınız olacak. Acele etme ve düşünmeden hareket etme eğiliminize dikkat edin, çünkü bu alışkanlıklar başkalarını rahatsız edebilir.

Ay ortası, seyahat, sınavlar ve önemli toplantılar ve müzakereler için fırsatlar getirir. Finansal olarak küçük kazançlar bekleyin, ancak harcamalarınızı akıllıca yönettiğinizden emin olun. Romantizm şu anda öncelikler listenizin başında olmayabilir. Bununla birlikte, geçici ve hayal kırıklığı yaratsalar da yeni ilişkiler hala mümkündür. Son olarak, ağrıdan kaçınmak için sağlığınıza, özellikle de omurganıza dikkat edin.

Şanslı sayılar: 2, 17, 35, 36, 42, 44

Oğlak Burcu

Bu kolay değil. Buna aşinasınız, çünkü hayat sizin için her zaman bir çeşit engelli parkurdur ve karşılaştığınız zorluklarla karşılaşmanın ve üstesinden gelmenin memnuniyetini yaşarsınız. Ancak bunlar genellikle pratik konular, ulaşılması gereken hırslar, aşılması gereken zorluklar ve ulaşılması gereken hedeflerdir. Şimdi ham duygularla karşı karşıyasınız, soğukkanlılığı, ağırbaşlılığı ve zayıflığı bastırmayı büyük meseleler olarak görenler için gerçekten de ciddi bir sınav. Duygularınıza açık olmak, ilerlemenin en iyi yoludur, ancak bir şekilde takip edeceğiniz bir seçenek olarak pek olası görünmüyor. Bu ay çabalar, yatırımları, sponsorlukları ve kazançlı sözleşmeleri çekebilecek yeteneklerinizi, bilginizi ve becerilerinizi sergilemenizi sağlayacaktır. Ayın ikinci yarısında borçlarınızı ödeme fırsatınız olabilir. Bir iş yürütmüyorsanız, ihtiyacınız olabileceğinden ek gelir kaynakları aramayı düşünün. İlgili bilgiler refahınız için çok önemli olabileceğinden, başkalarından destek ve tavsiye istemekten korkmayın.

Duygusal cephede, beklenmedik karşılaşmalara ve yeni ilişkilere açık olun, ancak güzel bir şeyi zaman içinde sürdürmenin sizin dahil olmanızı ve çaba göstermenizi gerektirdiğini unutmayın. Son olarak, herhangi bir ahlaksızlıktan veya kötü alışkanlıktan vazgeçmeye çalışın ve sağlıklı beslenerek bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye odaklanın.

Ağustos 2023 Şanslı sayılar: 12, 19, 23, 29, 31, 36

Kova Burcu

Ağustos 2023 boyunca, kesinlikle bireyselsiniz, ancak aynı zamanda genel olarak sosyal ve insancılsınız, toplumu ve genel olarak dünyayı derinden önemsiyorsunuz. İşaretinize yöneltilen bir eleştiri, çok kişiliksiz olmanız ve bu büyük sorunlara daha fazla enerji harcamanız, ardından kendinize bakmaya başlamanızdır. Kozmik iklim artık dikkatinizi bu tür konulara çekiyor ve hayatınızı sağlam bir temele oturtmak için bu fırsatı değerlendirmenizi istiyor. Ev, şimdi ile bir sonraki doğum gününüzden kısa bir süre sonra karar verilen ve hayatınızı sonsuza kadar etkileme potansiyeline sahip yeni savaş alanınızdır.  Ayın ilk yarısı kişisel bakıma odaklanmak ve evinizi yeniden düzenlemek için harika bir zaman. Ayın başında maddi açıdan biraz şanslı olabilirsiniz ama kaprislere kapılmamaya dikkat edin. Şubat ayının ikinci yarısı beklenmedik harcamalar veya kayıplar getirebilir, bu yüzden hazırlıklı olun.

Ayın son birkaç günü bazı çocuksu davranışları ve gerginlikleri beraberinde getirebileceği gibi, ani bir hareketlenmeyi gerektirebilecek beklenmedik durumlar da getirebilir. Sağlık açısından önemli bir endişe yoktur, ancak güçlü bir bağışıklık sistemini sürdürmek çok önemlidir.

Şanslı sayılar: 5, 21, 23, 28, 34, 37

Balık Burcu

Yapacak çok şeyin var! Bu, işiniz ve kariyer hedeflerinizle, daha çok günlük görev ve yükümlülüklerinizle bağlantılı olarak veya sadece hayatınızı en verimli şekilde çalışacak şekilde organize etmekle ilgili olabilir. Yine de çoğu durumda, muhtemelen üç şeyin bir kombinasyonudur. Ağustos 2023'te bu kadar yoğun bir ay içinde olduğunuz için, en iyi durumda kaldığınızdan emin olmak için kendinize ekstra özen göstermeye çalışın. Şans eseri, en yakın ilişkileriniz yapmanız gerekenleri destekler, en özelleri ise birlikte olgunlaşarak büyüyebileceğiniz ilişkilerdir.  Güncel işlerinizde bazı kısıtlamalar ve gecikmeler olabilir. Yine de bunlar yavaş yavaş aşılacak ve çevrenizden daha fazla destek alacaksınız. Duygusal olarak, ilişkilerinizde diplomasi uygulamak ve uzlaşmak çok önemlidir. Ağustos boyunca enerjiniz ve canlılığınız artacak ve benzer düşünen kişilerin yardımıyla yaratıcı fikirlerinizi başarılı bir şekilde hayata geçirme şansınız artacaktır. Bu aynı zamanda patronunuzla veya potansiyel ortaklarınızla yeni iş girişimleri hakkında iletişim kurmak için iyi bir zamandır.

Balık için şanslı sayılar: 8, 12, 35, 29, 30, 46

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık