Burç Yorumları ve Analizleri

Astrodeha

2022 Yılın İlk Güneş Tutulması 30 Nisanda Gerçekleşecek Burçlarımıza Etkileri

Boğa-Akrep tutulma döngüsü en son Kasım 2012'den Ekim 2014'e kadar gerçekleşti. Peki sizin için yaklaşık on yıl önce hangi hayat dersleri başladı? Hayatınız istediğiniz yöne mi gidiyor? Yoksa bu mevcut döngü, sonunda hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için iradenizi ve psişik tutkunuzu kullanmak anlamına mı geliyor? Özellikle savaşçı gezegen Mars ve yeraltı dünyasının hükümdarı Pluto tarafından yönetilen Akrep, istediğini elde etmek için eski deriyi nasıl dönüştüreceğini biliyor.
30 Nisan Cumartesi : Boğa burcunda Parçalı Güneş tutulması

Sonların zor olduğunu, ancak her şeyin döngüsel olduğunu unutmayın: Bir doruk her zaman bir başlangıcın kenarında gerçekleşir.

2022 yılında 30 Nisan Cumartesi ve  25 Ekim Salı günü gerçekleşecek olan güneş tutulmaları,  yeni başlangıçlara ve beklenmedik fırsatlara tekabül ediyor. Bununla birlikte, (  dış deneyimimizi simgeleyen) güneş (bu ay tutulması sırasında duygusal iç dünyamızı temsil eden) ay tarafından gizlendiğinden   , güneş tutulması olayları genellikle başkalarıyla olan ilişkilerimizi etkilemeden önce içsel olarak başlar. Şu anda aldığımızdan daha fazlasına ihtiyacımız olduğunun farkındayız.Evrene kozmik davetler gönderme ve bolluğu karşılama zamanıdır.

Öte yandan, Ay tutulmaları bu değişimlerin dış etkilerini anlamamıza yardımcı olur. Çoğu zaman bir ay tutulması sırasında başkalarının etkisinin farkına varırız. Ay, gizemli bir koyu ton yaydığından, insanları farklı bir ışıkta görmemizi sağlar. Perspektifteki bu değişim, gördüğünüzden her zaman hoşlanmasanız bile kritik öneme sahiptir. Ay tutulmaları sırasında artık ruhumuza hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya teşvik ediliyoruz. Bu, salıverme, arınma ve veda etme zamanı. 2022'de ay tutulmaları  16 Mayıs Pazartesi ve  8 Kasım Salı günleri gerçekleşecek . Unutma, kozmik savaşçılar, sonlar zordur, ama her şey döngüseldir: Her zaman bir başlangıcın kenarında bir doruk noktası oluşur.

Bu yıl 2022'nin ilk güneş tutulması 30 Nisan'da gerçekleşecek. Panchang'a göre 2022'nin ilk Surya Grahan (güneş tutulması) 12:15 ile 16:07 arasında gerçekleşecek.

Güneş tutulması sırasında Ay, güneş ışınlarının dünyaya ulaşmaması nedeniyle Güneş'i tamamen kaplar. Bu olayın tamamına güneş tutulması denir.

Tutulma bir tür astronomik olaydır. Astrolojide güneş tutulması uğurlu kabul edilmez, ancak bazı insanlar için hayırlı olabilir. Öyleyse güneş tutulmasının burçları nasıl etkileyeceğini öğrenelim.

Güneş tutulması 2022 burçlara etkisi

Koç: Parayla ilgili sorunlarla karşılaşmanız gerekebilir. Tutulma gününde parayla ilgili herhangi bir iş yapmaktan kaçının.

Boğa: Güneş tutulması gününde özgüvende azalma olacak. Bu gün gereksiz öfke veya stres almaktan kaçının.

İkizler: İkizler burcu insanları, güneş tutulması gününde kalabalık yerlere gitmekten kaçınmalıdır. Ayrıca etrafınızdaki hareketlere de dikkat edin. Dikkat olmak.

Yengeç: Güneş tutulması bu zodyak mensuplarına iyi gelecek. Aile hayatıyla ilgili sorunlar ortadan kalkacaktır. Bunun dışında maddi sıkıntılar bitecektir.

Aslan: Bu burçtaki kişi ticaretten para kazanabilir. Ancak güneş tutulması sırasında her türlü finansal yatırımdan kaçınılması gerekecektir.

Başak: Güneş tutulması sırasında başarıya ulaşmak için çok çalışmanız gerekecek. Bunun dışında bu süre zarfında iş değiştirmeye çalışmayın.

Terazi: Güneş tutulması bu burç için biraz olumsuz olacak. Tutulma sırasında sağlık üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Hukuki anlaşmazlıklardan kaçının.

Akrep: Güneş tutulması nedeniyle işte sorunlarla karşılaşmanız gerekebilir. Bunun dışında iş hayatında da finansal sorunlarla karşılaşılması gerekecektir.

Yay: Sağlık iyi olacak. Tutulma sırasında aşırı güvenden kaçınılmalıdır. Tutulma sırasında doğanızı nazik tutun.

Oğlak: Tutulma sırasında çocukların sağlığına dikkat edilmesi gerekecek. Ayrıca, bahis ve kumardan kaçınılmalıdır.

Kova: Yatırımda bir kayıp olabilir. Aile içi anlaşmazlıklar nedeniyle zihin rahatsız olmaya devam edecek. Eşinizin sözleri sorun yaratabilir. Her türlü aksilikten kaçınmak için sabırlı olun.

Balık: Güneş tutulması iyi olacak. İşe yapılan bir finansal yatırımdan kar elde edilecektir. Sosyal prestij artabilir.

şenay yangel imza

  • Facebook Yorum
koç burcu
Koç
boğa burcu
Boğa
ikizler burcu
İkizler
yengeç burcu
Yengeç
aslan burcu
Aslan
başak burcu
Başak
terazi burcu
Terazi
akrep burcu
Akrep
yay burcu
Yay
oğlak burcu
Oğlak
kova burcu
Kova
balık burcu
Balık